Paddleboard uppblåsbar (SUP) - Bäst i test [2023] + Kom igång

Du har med största sannolikhet sett en paddleboard i de svensk vattnen och har blivit bekant med de olika paddleboards som finns. Det finns flera olika paddleboards för SUP, alla med sina egna fördelar, nackdelar och funktioner.

Paddleboard uppblåsbar (SUP) - Bäst i test [2023] + Kom igång
Innehållsförteckning

 

Bästa uppblåsbara paddleboard - Vinnare i test

Watery Global 10'6 Inflatable Paddleboard

Watery uppblåsbar SUP – Global 10'6 – Röd
-7 %
😍
Fri frakt
(166)

2 399 kr

2 575 kr

Watery uppblåsbar SUP – Global 10'6 – Blå
-7 %
😍
Fri frakt
(166)

2 399 kr

2 575 kr

 

Vad är stand up paddle boarding (SUP)?

Stand up paddle boarding (SUP) är en vattensport som är en av de populäraste formerna av vattensporter och som dessutom växer i popularitet, detta gäller även i Sverige där intresset har exploderat.

Vill du prova på vattensporter är SUP perfekt då en paddleboard kan användas under flera omständigheter och kan användas vid flera tillfällen. Oftast är det en källa till motion, en fritidsaktivitet eller som en riktig sport.

Det gör att du kan använda en paddleboard för de avkopplande turerna på vattnet eller åka på mer livliga turer där du får svett i pannan.

Allt som krävs för att komma igång är en paddleboard, en paddel och lite balans.

Vad är en paddleboard/SUP?

En paddleboard påminner om den traditionella surf board och med att båda äger rum på en board, utöver detta är skillnaderna mellan de två typerna av vattensporter betydande.

Den uppenbara skillnaden är storleken på board, där en paddleboard är betydligt längre och dessutom bredare än en surf board. Detta bidrar till ökad stabilitet, varför även de otränade har stor framgång med SUP när de ger sig ut på vattnet mot soluppgången.

På SUP använder du dessutom en paddel för att navigera och ta dig fram, varför du har större kontroll över din resa på vattnet jämfört med en surf board

. På grund av sin mångsidighet kan en paddleboard därför användas i sjöar, vikar, floder och i havet.

 

Skillnaden mellan typer av paddleboards

Det finns många typer av paddleboards du kan välja mellan, vilken typ du väljer är baserat på dina behov.


Allround board:

Du kan använda en allround board i alla fall, vilket också är anledningen till att det kallas allround board. Det är därför en perfekt paddleboard för nybörjaren som vill testa SUP.

Storleken på skivan gör att den är stabil samtidigt som den kan glida optimalt på både plant och böljande vatten.

För förstagångsköparen rekommenderas en allround paddleboard och även om man vill att paddleboarden ska användas till familjeresor.


Touring board:

En touring board har en spetsig nos och har en längre yta att stå på, dess form gör att den lätt skär genom vattnet.

Touring board kallas även "flatwaterboard" då deras prestanda är bäst på stilla vatten.


Surf board:

En surf board är mindre, de är därför mindre i sin konstruktion både vad gäller längd och bredd.

På grund av sin storlek är det en åra man lätt kan manövrera – men inte lätt att bemästra.


Racing board:

Vill du ha fart är en racing board perfekt för dig. Själva board är lång och har en spetsig nos, dess form och storlek gör det svårt för nybörjare att använda en racing board.

Kort sagt är en allround paddleboard avsedd för nybörjare då den kan användas under i stort sett alla förhållanden, de är oftast relativt stora så det är lättare att balansera på. De ger dig därmed hög stabilitet och god manövrerbarhet.

Denna består av en bra uppblåsbar allround paddleboard

Stor och stabil bräda


En bra uppblåsbar allround paddleboard är relativt stor, vilket gör det lättare att hålla balansen även för nybörjare. Å andra sidan kommer du inte att kunna uppnå de mycket höga hastigheterna som du kan med en race eller touring board.

I grund och botten gör storleken att du får en upplevelse av att det är lätt att stå på brädan men att du kan uppleva mindre fart och manövrerbarhet än med andra typer av paddleboards, är du nybörjare får du en bra upplevelse med en stor uppblåsbar paddleboard .


Hög volym

När du är nybörjare och behöver testa SUP vill du i första hand kunna stå stabilt på brädan. Därför är det givetvis ett krav att skivan har en hög volym och därmed en hög förmåga att behålla sin förmåga att flyta på ytan.

Bra stabilitet kräver en hög volym som klarar din vikt. Fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att man vid hög volym även kan ha flera på en enda bräda eller så kan olika personer använda den.


Slitstark paddle

Förutom själva brädan är paddeln också en väsentlig del av paddleboarden. En paddel konstruerad i aluminium brukar rekommenderas då den är tålig och lätt samtidigt som de ligger i den låga delen prismässigt.

Dessutom tycker många att det är fördelaktigt om paddeln är justerbar, då den därför kan justeras i höjdled för varje enskild användare av brädan.


Flera lager

En slitstark uppblåsbar paddleboard är minst två lager PVC, då flera lager gör att din bräda blir styvare och mer hållbar.

Dessa är i första hand uppblåsbara paddleboards med mindre än två lager där du upplever en kort livslängd. Därför rekommenderas det starkt att välja en bräda med minst två lager.

 

Bäst i test: Denna paddleboard för nybörjare är den bästa

Jag hoppas att du redan har en känsla för vad som är viktigt när du ska välja en paddleboard, speciellt när det finns ett "hav" av valmöjligheter att välja på, därför har jag även genom tester valt ut en vinnare i kategorin, bästa uppblåsbara paddleboard för nybörjare.

För nybörjare rekommenderar jag specifikt en uppblåsbar allround paddleboard helt enkelt för att de är hållbara, bärbara och du kan använda dem för nästan alla typer av SUP. Dessutom är det viktigt att all extrautrustning ingår så att du som nybörjare kan komma igång direkt.

För att hitta en testvinnare har jag personligen testat flera uppblåsbara paddleboards på öppet hav, bara för att kunna ge dig mitt bud på en riktig testvinnare och min uppriktiga rekommendation.


Watery uppblåsbar paddleboard för SUP - Global 10'6

Som nybörjare behöver du en paddleboard där du kan hålla balansen, ha kul och inte minst att den är mångsidig så den kan användas till mer än bara meditation till exempel, personligen använder jag min egen för blå paddleboard träning.

Jag rekommenderar Waterys uppblåsbara allround paddleboard då den har en optimal storlek för de flesta, där du kan hålla balansen oavsett höjd och djup. Själva brädan är 320 cm lång och 80 cm bred, dvs samma storlek som de flesta uppblåsbara paddleboards.

 

 

Dessutom är det jättebra för mig, men speciellt för en nybörjare att det är ett komplett set där man får paddleboard, paddel, väska, pump, fena, säkerhetskoppel och ett reparationsset. Man är väl rustad att hoppa direkt på brädan och i vattnet.

Det är också trevligt att boardet är stor och kan innehålla 298 liter luft, vilket inte är något problem när man bara kan använda den medföljande pumpen för att pumpa in luften i den. Själva brädan är till och med tillverkad i en superfin kvalitet, där den är tillräckligt stark i uppblåst tillstånd, där man inte känner att den böjer sig inåt.

Paddeln som följer med paketet är gjord av aluminium med ett plastblad, vilket gör att den faktiskt är relativt lätt samtidigt som den känns hållbar.

En ytterligare fördel för dig med flera i familjen som vill använda samma bräda är att paddeln kan justeras i längd från 140-220 cm.

På grund av alla dessa funktioner har jag utsett Waterys uppblåsbara paddleboard till den absolut bästa paddleboarden för nybörjare, oavsett om du vill använda den för meditation, fritid eller som träningskälla.

Fördelar med Watery uppblåsbar paddleboard för SUP - Global 10'6

+ Optimal storlek för de flesta
+ Allround så den kan användas till många typer av SUP
+ Slitstark och justerbar paddel så den kan anpassas efter dig eller om andra behöver brädan
+ Pumpa med manometer så att den alltid pumpas upp till optimalt lufttryck
+ Hög kvalitet och lågt pris
+ Finns i både blått och rött
+ Ett komplett startset för nybörjaren

Nackdelar med Watery uppblåsbar paddleboard för SUP - Global 10'6

- Det är inte det snabbaste brädan, utan är stabilt istället
- Kan inte användas av barn under 40 kg om inte en vuxen är närvarande

Du kan köpa Watery uppblåsbara paddleboard - Global 10'6 här

Watery uppblåsbar SUP – Global 10'6 – Röd
-7 %
😍
Fri frakt
(166)

2 399 kr

2 575 kr

Watery uppblåsbar SUP – Global 10'6 – Blå
-7 %
😍
Fri frakt
(166)

2 399 kr

2 575 kr


Så här kommer du igång med stand up paddleboarding - frågor du bör ställa

1. Hur använder jag paddleboarden?

Den viktigaste frågan att ställa dig själv innan du ger dig ut i vattensporten är hur paddlar jag?

Stand up paddle boarding är just avsedd för olika aktiviteter, men generellt kan den delas in i tre kategorier.

+ Fritid / Avkoppling, här är hastigheten låg och paddleboarden används främst på grund av den meditativa effekt en tyst och lugn tur ger på vattnet.
+ Träna, här skruvar du upp farten och vill att det ska gå fort så du kan bränna kalorier.
+ Konkurrens, fokus här är snabbhet och manövrerbarhet i hopp om att vara först över mållinjen.

För de flesta är det dock tanken på en lugn tur på vattnet som fångar intresset, du är en av dem en allroundbräda att rekommendera.

Som namnet antyder är det en paddleboard som kan användas i nästan alla situationer, de är långa, breda och stabila vilket gör att de är idealiska för nybörjare.

2. Uppblåsbar eller solid paddleboard?

Först och främst måste du bestämma vilken typ som passar dina behov, generellt finns det två olika typer, uppblåsbar eller solid paddleboard.

Uppblåsbar paddleboard
Den uppblåsbara paddleboarden är lätt att transportera då den endast är uppblåsbar. Det betyder att du kan ta den med dig i nästan alla scenarier. En uppblåsbar paddleboard består av flera lager, i första hand PVC-plast som kopplas ihop via flera ledningar från botten till översta lagret.

Denna tråd kallas drop-stitch och är anledningen till att en paddleboard kan blåsas upp och behålla sin form, utan dessa trådar skulle den inte kunna behålla sin långsträckta form i uppblåst tillstånd. Detta gör också att skivan lätt kan pumpas med luft och tömmas igen. Du får in luft i brädan via en pump med mätare så du kan få in rätt mängd luft i brädan.

Eftersom den är uppblåsbar och är en stor bräda är den superanvändarvänlig och därmed perfekt för nybörjaren.

Solid paddleboard
På grund av designen är den solida typen av paddleboard exakt fixerad - det vill säga den kan inte blåsas upp. Den är traditionellt tillverkad av skum, glasfiber och epoxi – men kan kombineras ytterligare med andra material.

På grund av sin konstruktion är den ömtålig och dessutom svår att transportera, vilket du måste kunna förvara din bräda till.

Den solida typen är lämplig för surfing och racing, eftersom deras prestanda är specifik när det gäller hastighet är bra.

Av de två typerna kommer du vanligtvis att stöta på uppblåsbara paddleboards, som används av många nya och till och med erfarna personer.

 

3. Har jag plats att transportera och förvara paddleboarden?

Beroende på vilken typ av paddleboard du bestämmer dig för att välja är det viktigt att överväga om du har möjlighet att förvara och transportera brädan.

Paddleboard förvaring
En stand up paddleboard är vanligtvis 300 cm och uppåt, beroende på typ, vilket kräver att du har tillräckligt med utrymme för att förvara din bräda hemma.

Detta är särskilt problematiskt med en solid paddleboard då den inte går att vika, eftersom de ofta är tyngre.

Jämfört med en uppblåsbar paddleboard som bara kan vikas ihop och läggas i en påse så att den fyller en bråkdel av sin normala storlek när den är uppblåst.

Transport av paddleboarden
Transportmässigt krävs det även att du kan transportera en bräda på cirka 300-360 cm, beroende på vilken bräda du använder.

En solid paddleboard har en fast form vilket gör att du måste kunna transportera en paddleboard i dess fulla längd och bredd. Därför kan det behövas bil och ställ så att du kan ta dig till vattnet.

En uppblåsbar paddleboard kan däremot tömmas på luft och transporteras i en väska, du kan enkelt transportera den i bilen, med buss, tåg och även till fots. Dessutom sparar du mycket om du måste ta din styrelse utomlands.

Nackdelen med en uppblåsbar paddleboard kontra en solid är att den måste blåsas upp vilket tar mellan 5-10 minuter. Dessutom måste du ha pumpen med dig, den tar inte mycket vikt och plats – det är närmare själva akten att blåsa upp brädan, vilket kan vara svårt, men då är du också redo att hoppa på din paddleboard.

 

FÅ EN RABATKOD MED 10% RABATT

Rabattkoden kan användas av alla nya kunder på alla produkter på hemsidan, inklusive de produkter som rekommenderas här i artikeln.

Vad väntar du på? Få mer ut av din tid i och på vattnet!

Framgång!

4. Hur stor ska min paddleboard vara?

Storleken på en paddleboard baseras på både längd och volym. Generellt är det dock viktigt att du väljer en paddleboard som passar din vikt.

De flesta nybörjare och även erfarna använder en uppblåsbar paddleboard där dess kapacitet och längd passar många olika personer oavsett höjd och djupgående.

Hitta rätt volym för dig
Volym är hur många liter luft brädan kan innehålla och även hur bra den kan flyta på vattnet. En högre volym är lika betydelsefull eftersom skivan klarar flera kilo och ändå fungerar optimalt.

Regeln för uppblåsbara paddleboards är att de rymmer cirka 185-298 liter. En tumregel för att kunna hitta den perfekta volymen är att dubbla sin vikt – därför kommer en person på 45 kg att behöva en paddleboard med en kapacitet på minst 90 liter.

En hög volym rekommenderas för nybörjare då de är lättare att stabilisera sig på.

Hitta rätt längd för dig
Längden på din paddleboard ska väljas utifrån dina behov och din nivå inom SUP. En längre och därmed större bräda gör att du lättare kan hålla balansen.

Dessutom måste du välja en bräda efter hur du vill använda din paddleboard, om du till exempel använder den för allroundbruk vill du ha en stor bräda, men om du vill kunna ta dig snabbt i vattnet , måste du välja en tävlingsbräda.

En kort bräda är lättare att manövrera och är cirka 8 '(243,84 cm). Medan en lång bräda ger dig en högre hastighet och ofta stabilitet och är cirka 10 'till 14'.

5. Vilken paddel ska jag använda?

Det finns olika typer av paddlar, skillnaden mellan typerna är konstruktionen och därmed dess vikt och justerbarhet.

Konstruktionen av paddeln
Det finns flera typer av paddlar som varierar i kvalitet och pris.

+ Trä, har ett klassiskt utseende men är tungt och kräver underhåll, generellt finns det bättre alternativ vad gäller funktionalitet och prestanda.
+ Plast används oftast av barn då plast inte tål den kraft som en vuxen producerar. Dessutom kan plasten skadas av solen och ständiga hårda rörelser.
+ Nylon, är en speciell typ av plast som kallas polyamid. Nylonpaddlar är slitstarka och tål stötar och förlust av paddeln.
+ Aluminium används oftast till själva axeln och kombineras med ett plastblad. Aluminiumskaftet är slitstarkt och är lättare än till exempel en träpaddel, dessutom är aluminium billigt i förhållande till kvaliteten.
+ Glasfiber, är lätt och styv och effektiv för att överföra kraft till dina slag i vattnet.
+ Kol/kolfiber är den lättaste och styvare paddeln. Designen i sig gör den till den bästa sortens paddel när det kommer till prestanda.

När du ska välja paddel är det därför viktigt att balansera dina behov. Om du är en stor utövare av vattensporter och vill vara snabb rekommenderas det med en paddel av glasfiber eller kolfiber.

Är du däremot nybörjare och vill ha en tålig paddel som är relativt billig är aluminium att föredra.

Längden på paddeln
Den optimala längden baseras på användarens längd. En tumregel att följa är att paddeln i förlängd form ska gå till ungefär din handled från marken.

Det finns två typer av paddlar vad gäller längden, fasta och justerbara.

Fördelen med en justerbar paddel är att fler kan använda den, oavsett höjd. Dessutom är det lättare att transportera paddeln när den kan minimeras i sin längd.

Bladets storlek och betydelse
Den faktiska storleken på bladet avgör hur snabbt och inte minst effektivt du kan paddla.

+ Ett större blad ger dig starkare slag så att du kan gå framåt snabbare.
+ Ett mindre blad är lättare att använda och används ofta för allround paddleboards, eftersom de är lätta att använda för nybörjare.

Observera att bladet är vinklat framåt så att bladet måste vara vänt framåt. Detta är ofta inte naturligt för nybörjare, men du kommer snabbt att upptäcka att din paddleboardupplevelse är svårare.

6. Hur mycket pengar kommer jag att spendera?

Att köpa en paddleboard kan bli en kostsam affär, priserna brukar börja från runt 3000,- men kan också lätt bli dyrare.

Priset varierar beroende på flera faktorer, det finns olika parametrar du behöver notera om både en uppblåsbar och en solid paddleboard.

Uppblåsbar paddleboard
+ Längd och bredd
+ Volym hur många liter luft en paddleboard rymmer.
+ Kapacitet, hur många kilo brädan klarar optimalt.
+ Drop-stitch-kvalitet, hur de otaliga trådarna i en uppblåsbar bräda är gjorda.

Solid paddleboard
En solid paddleboard består traditionellt av tre delar, skum, epoxi och glasfiber. Själva kombinationen av dessa material är kostsam totalt sett, men också separat.

Dessutom är det skillnad på hur det är gjort, antalet lager (och typerna) – sist men inte minst hantverket.

Om du är nybörjare och vill använda din paddleboard för fritid och/eller träning rekommenderas det att använda en uppblåsbar paddleboard på grund av dess storlek och mångsidighet.

Hur man använder en paddleboard - förklaras i steg

Att använda din paddleboard för första gången kan vara nervkittlande, du kan vara nervös för att tappa balansen eller så kanske du inte kan navigera på brädet när du är i vattnet.

Därför kommer här en guide för hur du bäst startar din stand up paddleboardkarriär.

1. Lägg paddleboarden i vattnet
Innan du lägger din bräda i vattnet, se till att du inte befinner dig på en plats där paddleboardens fenor träffar botten och därmed skadas.

Ta därför din bräda och gå ut till en plats där du kan bottna och sätt dig sedan på brädan. Placera knäna mitt på brädan, här kan du stanna och börja paddla, så att du får en känsla för din bräda och din paddel.

2. Stå upp
Innan du ställer upp är det en bra idé att lägga paddeln ifrån dig och fixa den i remmarna på paddelbrädan.

Se sedan till att du är placerad i mitten av paddleboarden, stå sedan på en fot i taget samtidigt som du behåller balansen genom händerna. Det är nu dags att ta paddeln och resa sig helt.

3. Rätt position och balans
Fötterna ska vara ungefär en axellängd från varandra, håll knäna lätt böjda och magen ska vara centrerad på brädan.

Om du känner att det känns instabilt kan det vara lämpligt att spänna magmusklerna och på så sätt öka din stabilitet.

4. Börja paddla framåt


Du är nu redo att paddla i vattnet, det är helt naturligt att du till en början paddlar i ett behagligt tempo – det handlar om två eller tre tak varefter du byter sida med paddeln.

Det rekommenderas att du gör följande om du har problem med paddlingen:

+ Håll din underarm rak och stilla.
+ Försök att trycka överhanden på paddeln framåt, kombinerat med att dra den nedre handen bakåt.
+ Pressa överarmen mot kroppen för maximal hastighet.
+ Vänd din övre axel framåt.
+ Sätt in paddeln i vattnet så långt fram som möjligt.
+ För att paddla rakt fram, ta några slag på ena sidan och byt sedan sida.

Du är nu redo att börja använda din paddleboard, det är helt naturligt att du som nybörjare upptäcker att det kan vara svårt att balansera på brädan – du vänjer dig snabbt vid detta.

 

 

Optimera din teknik

När du känner dig säker på brädan och kan balansera på den utan problem, då är det dags för dig att försöka vända dig åt sidorna. Du kan navigera på en paddleboard medan du paddlar.

Klassisk sväng åt sidorna

Det enklaste sättet och den klassiska proceduren att svänga är att paddla på motsatt sida, det vill säga att du måste paddla på vänster sida om du vill navigera brädan till höger. Ju längre du flyttar paddeln mot baksidan av din bräda, desto snabbare svänger du.

Observera att detta är ett bra sätt att svänga för vanlig paddleboardanvändning, vilket är anledningen till att många nybörjare använder denna teknik.

Back paddle 
När du använder back paddle tekniken vill du oftast vända 180 grader, tekniken gör att du måste paddla från fötterna mot framsidan av din bräda.

Det här är ett snabbt sätt att vända, faktiskt kan du nästan vända dig 180 grader samtidigt som du vistas på samma plats på vattnet.

Vänd sväng
Pivotsvarvning är särskilt användbart om du tävlar i SUP eftersom det är ett av de snabbaste sätten att svänga. Det rekommenderas därför också att du tränar för att kunna träna denna sväng optimalt.

Rotationen gör att du har en fot bakom och en fot fram, när du behöver vända så sätter du tryck på brädan bak med foten och använder paddeln samtidigt för att vända.

Notera dock att denna typ av rotation är extremt instabil då brädans nos höjs från vattenytan.


Dina tips för att snabbt komma igång

Det kan vara nervkittlande att ge sig ut på en paddleboard, speciellt om man inte är van vid att röra sig på öppet hav. Därför kommer här några tips du kan ta med dig innan du börjar.

 1. Hyr en paddleboard, köp den om den fångar ditt intresse.
 2. Använd alltid din säkerhetssele. Den hjälper dig när du ramlar av paddleboarden, så du riskerar inte att brädan flyter ifrån dig.
 3. Bär flytväst, det är obligatoriskt.
 4. Det är naturligt att ramla av paddleboarden, men använd dina erfarenheter för att lära dig hur du snabbt kommer tillbaka till brädan.
 5. Se till att din paddel är vänd åt höger så att bladet är vinklat framåt.
 6. Om du upptäcker att du fryser i vattnet, speciellt vintertid, kan du komplettera med neoprenutrustning (handskar, strumpor och luva) och/eller våtdräkt.
 7. Ta med familjen i styrelsen, det är en superkul upplevelse för hela familjen.

 

Kan jag prova SUP?

Stand up paddle boarding eller SUP har blivit en mycket populär vattenaktivitet de senaste åren.

Som ny kan du därför vara intresserad av att lära dig stå på en paddelboard tillsammans med andra människor, här finns det goda möjligheter att besöka föreningar och klubbar – oftast erbjuder de både kurser och provlektioner.

Do's and Dont's.

Som med alla andra sportaktiviteter finns det en rad tips du som nybörjare och även utövad kan följa, bara för att slippa göra de vanligaste SUP-misstagen.

Do's
+ Håll alltid din paddel med en hand upptill och en mot skaftet.
+ Håll fötterna ungefär axelbrett isär och fötterna pekar mot brädans nos.
+ Försök att hålla greppet om paddeln stora, små grepp ger ineffektiva slag i vattnet.
+ Skjut bladet ända ner i vattnet och ta långa drag så att även dina ryggmuskler hjälper till att "sopa" vattnet.


Dont's
+ Håll inte båda händerna på skaftet, ha alltid en ovanpå paddeln.
+ Undvik att stå på brädan som om du skulle surfa, det gör det betydligt svårare att paddla.
+ Använd inte bara armarna, låt även ryggen göra en del av jobbet.

Med dessa tips är du fullt rustad att hoppa på din paddleboard, du kommer garanterat som många andra att bli "beroende".

 

Hur man håller värmen på en paddleboard

Om du som jag vill kunna använda min paddleboard både på sommaren och när temperaturen blir lägre, då gäller det att ha rätt utrustning, det kan du med neoprenutrustning och våtdräkt. På så sätt kan du förlänga din tid på paddleboarden.

Jag gillar att förlänga min tid på paddleboarden så att jag kan använda den nästan året runt, så det är viktigt för mig att den är varm och smidig på samma gång.

Det är därför jag använder Orca S7, som egentligen är en våtdräkt för simning, därför är den supersmidig. På så sätt undviker jag att känna att mina rörelser är begränsade i mina rörelser på paddleboarden.

Orca våtdräkt dam - S7 - Svart/orange
Välj storlek
🔥 Under 15 kvar
-29 %
😍
Fri frakt
Se storlekar
(8)

2 865 kr

3 995 kr

Orca våtdräkt herr - S7 - Svart/orange
Välj storlek
🔥 Under 15 kvar
😭
Sista chansen
😍
Fri frakt
Se storlekar
(5)

2 865 kr

 

När jag är ute på vinterhalvåret räcker inte alltid våtdräkten till, jag kompletterar med neoprenhandskar, strumpor och luva. Beroende på hur kallt och hur länge jag är ute kommer jag successivt att komplettera med de tre neoprensakerna.

 

My favorite set are the ones from Zone3 as they provide enough heat without being annoying to wear. It is also an advantage because both gloves and socks are long-handled, so that the skin between the arm and leg openings is not exposed.

ZONE3 neoprenset med hatt, handskar och skor [spara 22%]

ZONE3 neoprenset med hatt, handskar och skor [spara 22%]

1 399 kr1 845 kr
(5)

4.6/5


Var kan jag få min egen paddleboard?

På grund av den stora efterfrågan på just paddleboards är de relativt lätta att hitta, de finns i dedikerade vattenaktivitetsbutiker som Watery.se och även i svensk butikskedjor.

Men om du vill ha en paddleboard av hög kvalitet som du kan använda länge så rekommenderas det att köpa din paddleboard från ett riktigt företag som erbjuder utrustning för vattenaktiviteter.

En av återförsäljarna som har kunskap om vattensport och simning är vi här på Watery.se – vi har även ett stort utbud så du har mycket att välja på och har du frågor hjälper vi dig gärna och snabbt.

Om du tittar på Trustpilot är vår poäng också hög. Detta kombineras med rimliga priser och deras dag-till-dag leverans. Detta är också anledningarna till att jag rekommenderar Watery.se för praktiskt taget allt strömvatten.

Rekommenderas för ditt köp

32% köper dessa produkter tillsammans med din kundvagn

Stäng
 • Sökresultat
 • Produkter

Sökresultat

  Inga resultat för ""

  Fråga vår kundservice

  Ring till oss

  08 446 888 34

  Skriv till oss

  kundservice@watery.se

  Öppningstider

  Mån-Fre: 08-22 / Lör-Sön: 14-22

  Chatta med oss

  I höger hörn