PERSONERNA BAKOM

Sätt ansikte på #TeamWatery

Passion för vattensport - och bra service

Vi älskar vattnets många möjligheter precis lika mycket som alla våra härliga kunder. Tvärs över #TeamWatery är favoriten mellan allt från:
- Camillas vinterbad i den lokala sjön
- Daniels tävlingssimning i 50-metersbassängen
- Oliver och Mortens veckovisa paddleboard-tur i fjorden
- Sebastians årliga snorklingstur söderut
... eller den gemensamma babysimundervisningen med Jesper och sonen i den varma bassängen. Se bara videon - vi hoppas att vi får dela denna glädje med dig också (och ge ett par råd på vägen!)

Men är det något som slår vattnets möjligheter, så är det först och främst att leverera en bra upplevelse till dig som kund. Därför är vi redo att hjälpa dig med frågor på vardagar mellan kl. 08 och 16 - och vi ser även till att ditt paket skickas från oss vid beställning innan kl. 19:00. Detta till ett pris där vi garanterar det billigaste priset på allt från Speedo, TYR, Arena, Aqua Sphere m.fl. (eller så matchar vi).

LÄR KÄNNA OSS BÄTTRE

Här kan du få ett ansikte på alla anställda hos Watery. Det är oss du möter när du behöver kundservice eller delar din simglädje med oss på Instagram. Det är även vi som har utvecklat flertalet Watery produkter och ser till att de finns på lager till dig.

Utöver de fast anställda, så har vi även en hel del hjälpsamma pick- och plock ninjor som ser till att paketen åker med posten i tid.

Vänta inte med att kontakta oss, vi ser fram emot oss att få prata med dig.

Grundare och ägare

Titeln som direktör tilltalar mig inte riktigt, men jag är det formellt sett. På vardagarna håller jag reda på teamen och strategin, samt rör mig mellan utveckling av nya produkter, vårt varumärke och marknadsföring, sätter upp processer och sätter igång nya initiativ.

Som tidigare elitsimmare försöker jag behålla den veckovisa simträningen - men ärligt talat så går det sämre och sämre med åren. Ändå vågar jag påstå att jag fortfarande kan simma ifrån dig, japp jag är alltid redo för en utmaning 😉

Daniel Johannesen

GRUNDARE, ÄGARE OCH VD/CHEF/DIREKTÖR

E-commerce & Marketing

Jag har ansvaret för att sätta upp nya produkter, samt nya initiativ till webshoppen. Utöver det koordinerar jag vårt stora team med översättare för de länder där vi har våra webshoppar.

Det betyder även att vi alltid är i en rivande utveckling, och det är häftigt att vara en del av en verksamhet som håller en otroligt hög fart.

Rolig fakta är att man skulle kunna tro att jag är döpt efter en skidort, men jag är faktiskt döpt efter en läkare i en TV serie från 70-talet.

Oliver Ottesen

BRAND PURCHASE MANAGER

Jag sitter övergripande med ansvaret för hemsidan, där jag står för implementering av nya initiativ, samt optimering av hela webshoppen. Utöver det har jag ansvaret för våra sociala medier, influencers och fotoshoots, videospots, produkt- och miljöbilder. 

Med Waterys starka team kan man vara säker på en bra sammanhållning, där vi alla hjälper varandra över avdelningarna, men det finns självklart alltid plats för ett gott skratt på kontoret.

Hans-Kristian Kok

HEAD OF MARKETING

Rasmus Pedersen

E-COMMERCE MANAGER

Jeg arbejder hovedsageligt med marketing, optimering og KPI’er, og er derfor én af Waterys altmuligmænd. Af den grund fungerer jeg som én af de store tandhjul i maskinrummet, når det hele bare skal spille.

Det gør også Watery til en super fed arbejdsplads med en masse forskellige og spændende opgaver. Jeg elsker, at det ikke er de samme opgaver, man arbejder med hver vagt, men at det varierer, og at man har mulighed for at udvikle sig og lære noget nyt hver gang.

Martin Bertelsen

MARKETING ASSISTANT

Jeg sidder som E-commerce assistant, hvor jeg har mange forskellige opgaver. Hovedsageligt assisterer jeg Operations Manageren med daglige implementeringer og optimeringer af hjemmesiden.

Alene af den grund har sammenholdet og den gode stemning på kontoret en stor betydning. Man bliver altid mødt med et smil, og godt humør lige fra morgen til aften, samtidigt med at vi løfter en opgave sammen. Alle er klar til at hjælpe til, der hvor det kræves.

Da jeg har dyrket svømning før, kender jeg alt til den verden, men faktisk har jeg dyrket 10 forskellige sportsgrene, som spænder fra svømning til badminton, og helt over til parkour.

Hjalmer Hertz

E-COMMERCE ASSISTANT

Stephanie Bech

PRAKTIKANT

Administration, drift & HR

Jeg er driftsleder og indkøbsansvarlig, og en del af mit job indeholder også ansvaret for HR og løn. 

Watery er en mega fed arbejdsplads med energiske og kreative kolleger, hvor der altid er kort fra idé til handling. Så når vi bl.a. får gode ideer til nye produkter, går der som regel ikke lang tid, før de er købt ind eller sat i produktion. 

Et lille fun-fact om mig; jeg er mega god til vinterbadning i august.

Morten Nielsen

HEAD OF OPERATIONS

Jeg arbejder primært i driften, hvor jeg koordinerer og laver aftaler med vores leverandør, samt faciliterer sikkerhedsgodkendelser på vores produkter.

Derfor er der aldrig to dage, som er ens, da der konstant foregår en kommunikation mellem os og forskellige partnere. Et stærkt sammenhold mellem kollegaerne, hvor alle løfter i flok, er det, der løfter os til nye højder.

Privat skal man vide, at en god G&T aldrig slår fejl.

Jesper Fick

OWN PRODUCT & ADMINISTRATION MANAGER

Customer Care

Logistik och lager

Jeg har det daglige ansvar for vores lager og alt logistikken omkring det, og har derfor også ansvaret for alle vores dygtige og hårdtarbejdende lagermedarbejdere. 

Da Watery er i en rivende udvikling, stiller det selvfølgelig kæmpe krav til, at logistikken skal kunne følge med. Så man bliver altid udfordret og skal se tingene fra nye vinkler. 

Alt i alt så keder vi os aldrig, og som uddannet paddleboard-instruktør, så surfer lageret med gode vibes.

Mathias Johannesen

WAREHOUSE MANAGER

Cosmin Constantin

WAREHOUSE MANAGER

Tanya Hristova

WAREHOUSE EMPLOYEE

Piet Schultz

WAREHOUSE EMPLOYEE

20 ungarbejdere

PLUK & PAK PIGER/DRENGE

Partner

Filip Domagala

PARTNER SIDAN 2019

Jens Olesen

PARTNER SEDAN 2019

Rekommenderas för ditt köp

32% köper dessa produkter tillsammans med din kundvagn

Stäng
 • Sökresultat
 • Produkter

Sökresultat

  Inga resultat för ""

  Fråga vår kundservice

  Ring till oss

  08 446 888 34

  Skriv till oss

  kundservice@watery.se

  Öppningstider

  Mån-Fre: 08-22 / Lör-Sön: 10-22

  Chatta med oss

  I höger hörn