PERSONERNA BAKOM

Sätt ansikte på #TeamWatery

Passion för vattensport - och bra service

Vi älskar vattnets många möjligheter precis lika mycket som alla våra härliga kunder. Tvärs över #TeamWatery är favoriten mellan allt från:
- Camillas vinterbad i den lokala sjön
- Daniels tävlingssimning i 50-metersbassängen
- Oliver och Mortens veckovisa paddleboard-tur i fjorden
- Sebastians årliga snorklingstur söderut
... eller den gemensamma babysimundervisningen med Jesper och sonen i den varma bassängen. Se bara videon - vi hoppas att vi får dela denna glädje med dig också (och ge ett par råd på vägen!)

Men är det något som slår vattnets möjligheter, så är det först och främst att leverera en bra upplevelse till dig som kund. Därför är vi redo att hjälpa dig med frågor på vardagar mellan kl. 08 och 16 - och vi ser även till att ditt paket skickas från oss vid beställning innan kl. 19:00. Detta till ett pris där vi garanterar det billigaste priset på allt från Speedo, TYR, Arena, Aqua Sphere m.fl. (eller så matchar vi).

LÄR KÄNNA OSS BÄTTRE

Här kan du få ett ansikte på alla anställda hos Watery. Det är oss du möter när du behöver kundservice eller delar din simglädje med oss på Instagram. Det är även vi som har utvecklat flertalet Watery produkter och ser till att de finns på lager till dig.

Utöver de fast anställda, så har vi även en hel del hjälpsamma pick- och plock ninjor som ser till att paketen åker med posten i tid.

Vänta inte med att kontakta oss, vi ser fram emot oss att få prata med dig.

Grundare och ägare

Titeln som direktör tilltalar mig inte riktigt, men jag är det formellt sett. På vardagarna håller jag reda på teamen och strategin, samt rör mig mellan utveckling av nya produkter, vårt varumärke och marknadsföring, sätter upp processer och sätter igång nya initiativ.

Som tidigare elitsimmare försöker jag behålla den veckovisa simträningen - men ärligt talat så går det sämre och sämre med åren. Ändå vågar jag påstå att jag fortfarande kan simma ifrån dig, japp jag är alltid redo för en utmaning 😉

Daniel Johannesen

GRUNDARE, ÄGARE OCH VD/CHEF/DIREKTÖR

E-commerce & Marketing

Jag har ansvaret för att sätta upp nya produkter, samt nya initiativ till webshoppen. Utöver det koordinerar jag vårt stora team med översättare för de länder där vi har våra webshoppar.

Det betyder även att vi alltid är i en rivande utveckling, och det är häftigt att vara en del av en verksamhet som håller en otroligt hög fart.

Rolig fakta är att man skulle kunna tro att jag är döpt efter en skidort, men jag är faktiskt döpt efter en läkare i en TV serie från 70-talet.

Oliver Ottesen

E-COMMERCE MANAGER

Jag sitter övergripande med ansvaret för hemsidan, där jag står för implementering av nya initiativ, samt optimering av hela webshoppen. Utöver det har jag ansvaret för våra sociala medier, influencers och fotoshoots, videospots, produkt- och miljöbilder. 

Med Waterys starka team kan man vara säker på en bra sammanhållning, där vi alla hjälper varandra över avdelningarna, men det finns självklart alltid plats för ett gott skratt på kontoret.

Hans-Kristian Kok

E-COMMERCE MANAGER

Jag sitter som huvudansvarig på E-commerce avdelningen, där jag delegerar olika uppgifter till resten av teamet. Därtill har jag också ansvaret för implementering av nya system.

Det häftiga med att jobba hos Watery är att man har ett stort medbestämmande och inflytande på sina olika arbetsuppgifter.

Därför har jag mycket kunskap om badkläder och utrustning, men det roliga med det är att jag faktiskt inte kan simma.

Morten Nielsen

E-COMMERCE OPERATOR

Jag arbetar med content, där jag skriver och renskriver många av de texter, som används på hemsidan. Dessutom arbetar jag även som assistent på E-commerce avdelningen, där jag hjälper till med nya åtgärder och optimering av hemsidan.

Därför är det alltid spännande att möta en ny vecka här hos Watery.

Det betyder också att man får lust att gå den extra milen, och därför tittar jag på Youtube när det är ämnen jag inte förstår.

Troels Torp

CONTENT WRITER

Jag sitter som E-commerce assistant, och har många olika uppgifter. Primärt assisterar jag Operations Manager med dagliga implementeringar och optimering av hemsidan.

Av den anledningen är sammanhållningen och den goda stämningen på kontoret av stor vikt. Man möts alltid av ett leende och glatt humör från morgon till kväll, samtidigt som vi utför en uppgift tillsammans. Alla är redo att hjälpa till där det behövs.

Då jag har simmat förr känner jag till den världen, men jag har utövat 10 olika sporter, allt från badminton till parkour.

Rasmus Jørgensen

E-COMMERCE ASSISTANT

Jag arbetar huvudsakligen med E-commerce, optimering och KPI, och är därför en av Waterys allt-i-allo. Av den anledningen fungerar jag som en av de stora hjulen i maskineriet, när allt bara måste fungera.

Det gör också Watery till en superhäftig arbetsplats med en massa olika och spännande uppgifter. Jag älskar att det inte är samma uppgifter man arbetar med varje pass, att det varierar, och att man har möjlighet att utveckla sig och lära något nytt varje gång.

Martin Bertelsen

E-COMMERCE ASSISTANT

Jag har titeln som Watery´s första anställda (japp, det är min storebror, han Daniel). Och utan att förolämpa någon blir jag både kallad “Guldgrävaren” ute på lagret (jag kan hitta allt därute) och produktnörden i kundservice (har skapat 70% av produkterna). Så problem med Watery? Skicka ett mail, så fixar jag 😜 

Trots min unga ålder så är jag faktiskt en erfaren tävlingssimmare. Nummer 3 i min åldersgrupp, då jag var på mitt högsta. Det ger fortfarande respekt här på kontoret.

Mathias Johannesen

E-COMMERCE ASSISTANT

Administration, drift & HR

Jag arbetar primärt med driften, där jag koordinerar och gör upp avtal med våra leverantörer, samt faciliterar säkerhetsgodkännelser av våra produkter.

Därför är det aldrig två dagar som är likadana, då det konstant pågår en kommunikation mellan oss och olika parter. En stark sammanhållning mellan kollegorna, där alla tar i tillsammans, är det som lyfter oss till nya höjder.

Privat ska man veta, att en god G&T aldrig sitter fel.

Jesper Fick

OPERATIONS ASSISTANT

Logistik och lager

20 unga medarbetare

PLOCK & PACK TJEJER/KILLAR

Partner

Filip Domagala

PARTNER SEDAN 2019

Jens Olesen

PARTNER SEDAN 2019

Rekommenderas för ditt köp

32% köper dessa produkter tillsammans med din kundvagn