PERSONERNA BAKOM

Sätt ansikte på #TeamWatery

Passion för vattensport - och bra service

Vi älskar vattnets många möjligheter precis lika mycket som alla våra härliga kunder. Tvärs över #TeamWatery går favoriten mellan allt från Camilla´s vinterbad i den lokala sjön, Daniel´s tävlingssimning i 50-metersbassängen, Oliver och Morten´s veckovisa paddleboard-tur i fjorden, Sebastians årliga snorklingstur söderut eller den gemensamma föräldra & babysim undervisningen med Jesper och sonen i den varma bassängen. Se bara videon - vi hoppas att vi får dela denna glädje med dig också (och ge ett par råd med på vägen!)

Men är det något som slår vattnets möjligheter, så är det först och främst att leverera en bra upplevelse till dig som kund. Därför är vi redo att hjälpa dig med frågor på vardagar mellan kl. 08 och 16 - och vi ser även till att ditt paket skickas från oss vid beställning innan kl. 18:30. Detta till ett pris där vi garanterar det billigaste priset på allt från Speedo, TYR, Arena, Aqua Sphere m.fl. (eller så matchar vi).

LÄR KÄNNA OSS BÄTTRE

Här kan du möta och få ett ansikte på alla anställda hos Watery. Det är oss du möter när du behöver kundservice, delar din simglädje med oss på Instagram och vi, som har utvecklat flertalet Watery produkter och även säkrar att de finns på lager till dig.

Utöver de fast anställda, så har vi även hela tiden många jättecoola ninja pack- och plock killar/tjejer, som har en stor roll i att paketen åker med posten i tid.

Vänta inte med att kontakta oss, vi gläder oss bara till att få prata med dig.

Grundare och ägare

Titeln som direktör tilltalar mig inte riktigt, men jag är det formellt sett. På vardagarna håller jag reda på teamen och strategin, samt rör mig mellan utveckling av nya produkter, vårt varumärke och marknadsföring, sätter upp processer och sätter igång nya initiativ.

Som tidigare elitsimmare försöker jag behålla den veckovisa simträningen - men ärligt talat så går det sämre och sämre med åren. Ändå vågar jag påstå att jag fortfarande kan simma ifrån dig, japp jag är alltid redo för en utmaning 😉

Daniel Johannesen

GRUNDARE, ÄGARE OCH VD/CHEF/DIREKTÖR

Customer Care

Mikkel Filtenborg

CUSTOMER CARE MANAGER

E-commerce & Marketing

Jag har ansvaret för att sätta upp nya produkter, samt nya initiativ till webshoppen. Utöver det koordinerar jag vårt stora team med översättare för de länder där vi har våra webshoppar.

Det betyder även att vi alltid är i en rivande utveckling, och det är häftigt att vara en del av en verksamhet som håller en otroligt hög fart.

Rolig fakta är att man skulle kunna tro att jag är döpt efter en skidort, men jag är faktiskt döpt efter en läkare i en TV serie från 70-talet.

Oliver Ottesen

E-COMMERCE MANAGER

Jag sitter övergripande med ansvaret för hemsidan, där jag står för implementering av nya initiativ, samt optimering av hela webshoppen. Utöver det har jag ansvaret för våra sociala medier, influencers och fotoshoots, videospots, produkt- och miljöbilder. 

Med Waterys starka team kan man vara säker på en bra sammanhållning, där vi alla hjälper varandra över avdelningarna, men det finns självklart alltid plats för ett gott skratt på kontoret.

Hans-Kristian Kok

E-COMMERCE MANAGER

Jag sitter som huvudansvarig på E-commerce avdelningen, där jag delegerar olika uppgifter till resten av teamet. Därtill har jag också ansvaret för implementering av nya system.

Det häftiga med att jobba hos Watery är att man har ett stort medbestämmande och inflytande på sina olika arbetsuppgifter.

Därför har jag mycket kunskap om badkläder och utrustning, men det roliga med det är att jag faktiskt inte kan simma.

Morten Nielsen

E-COMMERCE OPERATOR

Jag arbetar med content, där jag skriver och renskriver många av de texter, som används på hemsidan. Dessutom arbetar jag även som assistent på E-commerce avdelningen, där jag hjälper till med nya åtgärder och optimering av hemsidan.

Därför är det alltid spännande att möta en ny vecka här hos Watery.

Det betyder också att man får lust att gå den extra milen, och därför tittar jag på Youtube när det är ämnen jag inte förstår.

Troels Torp

CONTENT WRITER

Jag sitter som E-commerce assistant, och har många olika uppgifter. Primärt assisterar jag Operations Manager med dagliga implementeringar och optimering av hemsidan.

Av den anledningen är sammanhållningen och den goda stämningen på kontoret av stor vikt. Man möts alltid av ett leende och glatt humör från morgon till kväll, samtidigt som vi utför en uppgift tillsammans. Alla är redo att hjälpa till där det behövs.

Då jag har simmat förr känner jag till den världen, men jag har utövat 10 olika sporter, allt från badminton till parkour.

Rasmus Jørgensen

E-COMMERCE ASSISTANT

Jag arbetar huvudsakligen med E-commerce, optimering och KPI, och är därför en av Waterys allt-i-allo. Av den anledningen fungerar jag som en av de stora hjulen i maskineriet, när allt bara måste fungera.

Det gör också Watery till en superhäftig arbetsplats med en massa olika och spännande uppgifter. Jag älskar att det inte är samma uppgifter man arbetar med varje pass, att det varierar, och att man har möjlighet att utveckla sig och lära något nytt varje gång.

Martin Bertelsen

E-COMMERCE ASSISTANT

Jag har titeln som Watery´s första anställda (japp, det är min storebror, han Daniel). Och utan att förolämpa någon blir jag både kallad “Guldgrävaren” ute på lagret (jag kan hitta allt därute) och produktnörden i kundservice (har skapat 70% av produkterna). Så problem med Watery? Skicka ett mail, så fixar jag 😜 

Trots min unga ålder så är jag faktiskt en erfaren tävlingssimmare. Nummer 3 i min åldersgrupp, då jag var på mitt högsta. Det ger fortfarande respekt här på kontoret.

Mathias Johannesen

E-COMMERCE ASSISTANT

Administration, drift & HR

Jag är driftledare och inköpsansvarig, och en del av mitt jobb innehåller också ansvaret för HR och lön. 

Watery är en mega häftig arbetsplats med energiska och kreativa kollegor. Det är alltid nära från idé till handling, så när vi t.ex. får bra idéer till nya produkter, dröjer det som regel inte länge innan de är inköpta eller satta i produktion. 

Jag är jättebra på att vinterbada i augusti.

Camilla Konig

OPERATIONS & PURCHASING MANAGER

Jag arbetar primärt med driften, där jag koordinerar och gör upp avtal med våra leverantörer, samt faciliterar säkerhetsgodkännelser av våra produkter.

Därför är det aldrig två dagar som är likadana, då det konstant pågår en kommunikation mellan oss och olika parter. En stark sammanhållning mellan kollegorna, där alla tar i tillsammans, är det som lyfter oss till nya höjder.

Privat ska man veta, att en god G&T aldrig sitter fel.

Jesper Fick

OPERATIONS ASSISTANT

Logistik och lager

Jag har det dagliga ansvaret för vårt lager och all logistik kring det, och har därför också ansvaret för alla våra duktiga och hårt arbetande lagermedarbetare. 

Då Watery är i en rivande utveckling ställer det självklart jättestora krav på att logistiken ska kunna följa med. Så man blir alltid utmanad och ser saker från nya vinklar. 

Så sammantaget har vi aldrig tråkigt, och som utbildad paddleboard-instruktör, så surfar lagret med “good vibes”.

Rasmus Kristensen

LOGISTIK MANAGER

20 unga medarbetare

PLOCK & PACK TJEJER/KILLAR

Partner

Filip Domagala

PARTNER SEDAN 2019

Jens Olesen

PARTNER SEDAN 2019

Billigast eller prismatchning

Våra pris-robotar uppdaterar dagligen alla våra priser jämfört med konkurrenterna. Missar de, så använd vår prismatch med svar inom 24 timmar.

+310.000 glada kunder

Med +6 år på marknaden, så har vi hjälpt flera än någon annan med utrustning till vattensport. Som tur är kan vi skryta med 5.200 5-stjärniga recensioner (4,7 av 5.0).

08-16 support

Vi är skapade för att hjälpa. Därför har vår kundtjänst öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:0
Kontakta oss via chat, telefon och mail.

1 dags leverans

Du kan uppnå detta genom att beställa innan 18.30 alla dagar i veckan – även på helger. Vi skickar med Bring, BudBee, Postnord och DHL. Fri frakt över 799 SEK.

Julklapp?

Vi gillar inte stress. Vi erbjuder byten tills 12.01.23. Returer tar 2-5 dagar och behandlas inom 24 timmar.

Psst.. anmäl dig till Waterys nyhetsbrev och få en gratis present med din beställning (värde: 129 SEK)

Avanmälan kan alltid ske. Räkna med ca. ett veckomail. Genom att registrera dig accepterar du vår personuppgiftspolicy.