Bästa produktrekommendationerna

Få snabb överblick på våra oberoende rekommendationer om de bästa produkterna i alla våra vattensportkategorier nedanför. Rekommendationerna baseras på mer än 300 000 kunders feedback i kombination med vår 12 års erfarenhet med produkterna.

Daniel Johannesen – grundare och ägare av Watery samt före detta elitsimmare

Rekommendationerna är utvalda och beskrivna av mig, Daniel Johannesen. Under de senaste 6 åren har jag bland annat varit ansvarig för vårt produkturval från alla respekterade vattensportsmärken. Jag har en bakgrund som baby-, barn-, elit- och senast motionssimmare under de senaste 12 åren vid sidan av Watery. Under denna tid har jag simmat med eller provat i stort sett alla produkterna vi har och kan därför bidra med en djupgående kännedom utöver våra fler än 300 000 kunders upplevelser om produkterna. Denna bakgrund är grunden till dessa rekommendationer.

Billigast eller prismatch

Våra pris-robotar uppdaterar dagligen alla våra priser jämfört med konkurrenterna. Missar de, så använd vår prismatch med svar inom 24 timmar.

+310.000 glada kunder

Med +6 år på marknaden, så har vi hjälpt flera än någon annan med utrustning till vattensport. Som tur är kan vi skryta med 5.200 5-stjärniga recensioner (4,7 av 5.0).

Support mellan 08-16 och 18-22

Vi är skapade för att hjälpa. Därför har vår kundtjänst öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:0 och 18 till 22. Lördag mellan 10 till 16 och söndag 16 till 22.
Kontakta oss via chat, telefon och mail.

Leverans dagen efter

Du kan uppnå detta genom att beställa innan 18.30 alla dagar i veckan – även på helger. Vi skickar med Bring, BudBee, Postnord och DHL. Fri frakt över 799 SEK.

365 dagars returrätt

Vi gillar inte stress. Så du har alltid 365 dagar på dig att byta dina varor. Returer tar 2-5 dagar och behandlas inom 24 timmar.

Psst.. anmäl dig till Watery´s nyhetsbrev och få rabattkod till en gratis present (värde: 65 kr.)

Avanmälan kan alltid ske. Räkna med ca. ett veckomail. Genom att registrera dig accepterar du vår personuppgiftspolicy.