16 VILDA ERBJUDANDEN [-60%] 🥵🤑

Erbjudanden går ut snart 👉 KLICKA HÄR

00 00 00

Sommarrea | Spara upp till +75%

Våra produkter

Hög kvalitet till bra priser

WATER IS OUR PLAYGROUND

En början med (mycket) vatten i ögonen

Det tog inte mer än några år hemma i källaren med försäljning av välkända badkläder och simutrustning, innan drömmen om att etablera Waterys eget simmärke kom smygande.

Ett stort och svårt steg som puttrade länge, men den berömda aha-upplevelsen kom ändå till mig en sen kväll i augusti 2018, då jag som alltid själv tipsade Waterys kunder på chatten fram till 22:00.

En mamma (och morgonsimmare) skrev till mig här. Jag kunde se att hon hade lagt 7 beställningar hos oss under de senaste 1,5 åren - coolt var min första tanke. Sedan utvecklade hon sina tankar i en mail:

”Jag har precis fått det femte paret simglasögon på 3 veckor från dig. Precis som alla andra jag har provat och sedan skickat tillbaka, dem då de lämnar röda märken runt ögonen och vatten sipprar in som ett vattenfall efter bara några simlängder. Är det verkligen standarden, Daniel??”

Jag kände till frustrationen ganska väl, både från andra kunder och efter min 10-års erfarenhet som tävlingssimmare (se bara på bilden med mig på ett typiskt träningsläger). Inte bara var dessa etablerade märken dyra, flera hade också dålig passform och alla verkade designade för eliten. Och färgerna? Femtio nyanser av booring..

Det var droppen till att skapa ett alternativt märke inom vattensport som producerade kvalitetssimutrustning och badkläder i färgglada skandinaviska färger med direktdistribution till kunderna och som därför kunde säljas till ett rimligt pris.

Denna "standard" som mamman letade efter, blev själva Watery.

En ny standard, som märks på kvaliteten och i plånboken

Som en uppföljning av den första upptäckten såg vi verkligen en lucka på marknaden för vattensportutrustning.

Det som vi trodde var mer eller mindre detsamma fick vi snabbt lära oss inte stämde. 10 månader och 12 tester fram och tillbaka gick innan vi och våra testsimmare kunde säga GO och därmed presentera våra första Watery simglasögon, simplatta och pullbuoy.

Det var starten på Watery, som idag är vårt populäraste varumärke på Watery.se med över 800 olika produkter och fler än 100 000 köpta produkter.

I utbudet finns nu allt från våtdräkter, simutrustning, snorkelutrustning, baddräkter och badshorts.

I själva verket har vi under de senaste 3 åren hittat vårt recept för att utveckla och förbättra den bästa utrustningen - men till ett pris där varje vattenentusiast kan vara med.

Kort sagt: Hög kvalitet till ett rimligt pris.

I varje ny produkt ingår våra egna och många kunders önskemål och förbättringar. I kombination med detta, har vi tillsammans med våra utvalda fabrikers expertis inom material utvecklat och uppnått nya nivåer och standarder i branschen...

I design- och utvecklingsprocessen finns ett fokus: Hållbarhet och funktioner – och alltså inte mode och kollektioner.

Detta säkerställer hållabara produkter med lång livslängd som är tillverkade för att faktiskt användas i vatten och inte bara för att se bra ut.

Hållbarhet = Användbarhet

Oavsett hur hållbar en produkt är, kan det sällan motivera användningen av två produkter framför en.

Därför ligger hållbarheten hos Watery.Produkterna är tidlöst utvecklade med hållbarhet som högsta prioritet och där kombinationen av flera funktioner i samma produkt, gör det möjligt för våra kunder att använda deras Watery-produkter om och om igen.

Lång hållbarhet
Inte säsongsbaserad
Tidlösa designs
90% av sortimentet fortsätter kontinuerligt
Över 4.678 utlåtanden med en värdering på 4.7 / 5.0
55% av produkterna är utvecklade i återanvändbara material (titta efter ECO-märket)
Baserat på +300.000 kunders erfarenheter och önskemål - samt vår egen tid som tävlingssimmare

Att tänka om för ett högre värde

Plastpåsar är det värsta vi och planeten vet – och de ändå så slängs de av alla.

Varför måste alla badkläder levereras på det sättet?

Det går bara inte ihop och därför tog vi fram en egen våt/torrväska, där alla våra badkläder nu levereras – helt gratis och som kan användas om och om igen för förvaring till och från vattnet.

Vi gjorde likadant med våra cyklop – tog bort plastförpackningen och lade cyklopet i en EVA-låda.

Två av många exempel på hur vi tänker och tillför extra värde för användaren, samt sparar miljön från onödig plast.

Funktion är hörnstenen i våra material

Vad hjälper hållbarhet om produkten inte håller eller passar som det är tänkt. Funktionalitet är därför hörnstenen i alla val av våra material.

I alla våra badkläder har vi undvikit elastan helt som ofta används. Istället använder vi PBT polyester, som till skillnad från elastan är resistent mot klor och UV – ett måste för varje bansimmare, skulle man kunna tro? På samma sätt är våra våtdräkter gjorda i det hyllade Yamamoto #39 neoprenet från Korea, istället för det typiskt billigare japanska neoprenet.

Det gör att produkterna är anpassade till dess anvädning och kan användas om och om igen under flera säsonger.

En starkare tråd kan göra en varaktig skillnad

När vi utvecklade vår första baddräkt, Freestyler-baddräkten, avvisade vi proverna 9 gånger eftersom vi inte var nöjda med trådens hållbarhet.

Även om vi aldrig har varit den lättaste kunden, har våra långvariga tillverkare gradvis börjat förstå vår detaljnivå och perfektionism

Ingenting går till slutprodukten utan att vi kan stå bakom den. En princip vi efterlever än idag.

Nordiska nyanser i vattnet

Det fanns inget skandinaviskt vattensportmärke innan Watery. Därför är det inte så konstigt att dova och nordiska färgerna var nästan helt obefintliga inom vattensportbranschen.

Redan från första start var det något vi vill göra åt. Idag sträcker sig vårt sortiment av badkläder och utrustning i allt från mossgrönt och mörkbrunt till skrikande orange och rosa.
Något som verkligen ger liv till simbassänger, pooler och stranden.

Något som verkligen ger liv till simbassänger, pooler och stranden.

Förbättringar snarare än nyheter

Hela vår produktion och affärsmodell med Watery-produkterna är upplagd för att minimera dum överproduktion och designa produkter som kan användas om och om igen oavsett årstid eller år.

Därför fortsätter vi att utveckla och förbättra våra befintliga produkter i nära samarbete med kundernas många insatser (stort tack till dem!). Vi föredrar det framför att behöva rusa igenom 4 nya, årliga kollektioner per år - bara för att branschen gör det.

Återvinning: Handdukar från plastflaskor, badkläder från fiskenät och våtdräkter från kalksten

I nära samarbete med våra fabriker har vi upprepade gånger tänjt på gränserna för återvinning av typiska restprodukter i våra vattensportprodukter.

Detta är något vi alltid strävar efter att göra, när ekvationen mellan materialens hållbarhet och slitstyrka går upp i en högre enhet.

Idag är mer än 40 % av våra Watery-produkter tillverkade av återvunnet material. En siffra som kommer att öka under de kommande åren. Hitta dem alla genom att leta efter vår miljömärkning.

Nebraska-handdukarna gjorda av 12 insamlade plastflaskor

Freestyler-baddräkter gjorda av 55 % återvunnen polyester

Duschmössan Eco Signature var världens första återvunna duschmössa

Signature badshorts gjorda av 92 % återvunnen polyester

HITTA DINA EGNA FAVORITER

Vår mest populära

Watery simglasögon för barn - Mantis 2.0 - Atlantic Blue
-37 %
☀️ Sommarrea!
(95)

223 kr

355 kr

Watery badskor för vuxna - Kawaii - Svart
Välj storlek
-33 %
☀️ Sommarrea!
Se storlekar
(166)

306 kr

455 kr

Watery badmössa - Signature - Svart
🔥
Bäst i test
(99)

91 kr

 

Watery cyklop för barn (4-12) - Cliff - Mörkblå
-10 %
☀️ Sommarrea!
(58)

284 kr

315 kr

Från dansk design till europeisk fabrik till dig

Vårt tillvägagångssätt med Watery-produkterna är ganska enkelt.

Vi säljer exklusivt våra badkläder och utrustning här på watery.se och direkt till våra kunder.

Genom att ta bort de typiska agenterna och återförsäljarna kan vi snabbare få ut produkterna på marknaden och sälja produkterna till ett pris som alla vattenentusiaster har råd med.

Full kontroll är nyckeln till en bättre produkt för dig

Vi har full kontroll över hela distributionskedjan. Från vår design som skapas på vårt danska huvudkontor och de tekniska materialen vi själva utvecklar, till de handplockade fabrikerna som producerar vår utrustning och badkläder enligt våra detaljerade specifikationer. Vi ser dessa idag mer som affärspartners än som leverantörer.

Vi lägger inte heller pengar på stora världsstjärnor som frontfigurer för vårt varumärke eller testar produkterna i powerpools, utan investerar vår energi och pengar där du som användare får ut det mesta av dem – produkterna.

Vi lyssnar (mycket)

Nu när vi pratar om våra kunder - vår dedikerade community är väldigt involverad i vår produktutveckling, oavsett om det handlar om färger, design eller helt nya produkter.

Vi är både tacksamma och stolta över det, då vi tillsammans skapar vi de bästa produkterna.

Om du delar din ärliga feedback med oss ​​kan du i hög grad hjälpa till att sätta din egen prägel på nya mönster och förbättringar av produkterna.

Du kan alltid skriva förslag direkt till vår VD, före detta elitsimmare och ansvarig för Watery-produkterna, Daniel, på daniel@getwatery.com

Utforska våra Watery produkter

🎁 Dagens presentbod

Du är endast 700 kr och 2 tillagda produkt(er) från en gratis wet/dry bag för badkläder 😍

Gratis wet/dry bag för badkläder

[GRATIS GÅVA 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti fog spray

[GRATIS GÅVA 2] Watery anti fog spray

Gratis vattentät mobilfodral

[GRATIS GÅVA 3] Watery vattentät mobilfodral - Storm - Svart

Gratis vattentät bum bag

[GRATIS GÅVA 4] Watery vattentät bum bag - Talia - Blå

Rekommenderas för ditt köp

32% köper dessa produkter tillsammans med din kundvagn

Stäng
 • Sökresultat
 • Produkter

Sökresultat

  Inga resultat för ""

  Fråga vår kundservice

  Ring till oss

  08 446 888 34

  Skriv till oss

  kundservice@watery.se

  Öppningstider

  Mån-Fre: 08-22 / Lör-Sön: 10-22

  Chatta med oss

  I höger hörn