Våra produkter

Hög kvalitet till bra priser

WATER IS OUR PLAYGROUND

En början med (mycket) vatten i ögonen

Det tog inte mer än några år hemma i källaren med försäljning av välkända badkläder och simutrustning, innan drömmen om att etablera Waterys eget simmärke kom smygande.

Ett stort och svårt steg som puttrade länge, men den berömda aha-upplevelsen kom ändå till mig en sen kväll i augusti 2018, då jag som alltid själv tipsade Waterys kunder på chatten fram till 22:00.

En mamma (och morgonsimmare) skrev till mig här. Jag kunde se att hon hade lagt 7 beställningar hos oss under de senaste 1,5 åren - coolt var min första tanke, men hon utvecklade snabbt sitt första "Hej":

”Jag har precis fått det femte paret simglasögon på 3 veckor från dig. Precis som alla andra jag har provat och sedan skickat tillbaka gör de röda märken runt ögonen, och vatten sipprar in som ett vattenfall efter några simlängder. Är det verkligen standarden, Daniel??”

Jag kände till frustrationen ganska väl, både från andra kunder och mina egna nästan 10 år som tävlingssimmare (se bara på bilden med mig på ett typiskt träningsläger). Inte bara var dessa etablerade märken dyra, flera hade också dålig passform och alla verkade designade för eliten. Och färgerna? Femtio nyanser av booring..

Det var droppen till att skapa ett alternativt märke inom vattensport som producerade kvalitetssimutrustning och badkläder i färgglada skandinaviska färger med direktdistribution till kunderna och som därför kunde säljas till ett rimligt pris.

Denna "standard" som mamman letade efter, blev själva Watery.

En ny standard, som märks på kvaliteten och i plånboken

Som en uppföljning av den första upptäckten såg vi verkligen en lucka på marknaden för vattensportutrustning.

Men det vi trodde var mer eller mindre detsamma blev vi snart klokare. 10 månader och 12 tester fram och tillbaka gick innan vi och våra testsimmare kunde säga GO och därmed presentera våra första Watery simglasögon, simplatta och pullbuoy.

Det var starten på Watery, som idag är vårt populäraste varumärke på Watery.se med över 800 olika produkter och fler än 100 000 köpta produkter.

I utbudet finns nu allt från våtdräkter, simutrustning, snorkelutrustning, baddräkter och badshorts.

I själva verket har vi under de senaste 3 åren hittat vårt recept för att utveckla och förbättra den bästa utrustningen - men ändå till ett pris där varje vattenälskande kan vara med.

Kort sagt: Hög kvalitet till ett rimligt pris.

I varje ny produkt ingår våra egna och många kunders önskemål och förbättringar och i samarbete med våra utvalda fabrikers expertis inom material har vi skjutit fram flera barriärer i branschen.

I design- och utvecklingsprocessen finns ett fokus: Hållbarhet och funktioner – och alltså inte mode och kollektioner.

Detta säkerställer produkter som ger en hållbar lång livslängd och som är gjorda för att faktiskt användas i vatten och inte bara för att se bra ut.

Hållbarhet = Användbarhet

Oavsett hur hållbar en produkt är, kan det sällan motivera användningen av två produkter framför en.

Derför startar hållbarhet hos Watery också hos oss själva. Produkterna är utvecklade för att vara tidlösa, ha hållbarhet som högsta prioritet och kombinationerna av flera funktioner i samma produkt, gör det möjligt för våra kunder att använda deras Watery-produkter den ena turen i vattnet efter den andra.

Lång hållbarhet
Inte säsongsbaserad
Tidlösa designs
90% av sortimentet fortsätter kontinuerligt
Över 4.678 utlåtanden med en värdering på 4,7 / 5.0
55% av produkterna är utvecklade i återanvändbara material (titta efter ECO-märket)
Baserat på +300.000 kunders erfarenheter och önskemål - samt vår egen tid som tävlingssimmare

Att tänka om för ett högre värde

Plastpåsar är det värsta vi och planeten vet – och de slängs bara av alla ändå.

Varför måste alla badkläder levereras på det sättet?

Det lyckades vi inte få ihop, därför tog vi fram en egen våt/torrväska, där alla våra badkläder nu levereras – helt gratis och som kan användas om och om igen för förvaring till och från vattnet.

Vi gjorde likadant med våra cyklop – tog bort plastförpackningen och lade cyklopet i en EVA-låda.

Två av många exempel på att vi tänker om och tillför extra värde för användaren och sparar miljön från onödig plast.

Funktion är hörnstenen i våra material

Vad hjälper hållbarhet om produkten inte håller eller passar som det är tänkt. Funktionalitet är därför hörnstenen i alla val av våra material.

I alla våra badkläder har vi helt undvikit Elastan, som vanligtvis används. Istället använder vi PBT polyester, som till skillnad från Elastan är resistent mot klor och UV – ett måste för varje bansimmare, skulle man kunna tro? På samma sätt är våra våtdräkter gjorda i det hyllade Yamamoto #39 neoprenet från Korea, istället för det typiskt billigare japanska neoprenet.

Det ger produkter som faktiskt är gjorda för att användas i vattnet om och om igen under flera säsonger.

En starkare tråd kan göra en bestående skillnad

När vi utvecklade vår första baddräkt, Freestyler-baddräkten, avvisade vi proverna 9 gånger eftersom vi inte var nöjda med trådens hållbarhet.

Även om vi aldrig har varit den lättaste kunden, har våra långvariga tillverkare gradvis börjat förstå vår detaljnivå och perfektionism

Ingenting hamnar i slutprodukten utan anledning. En princip vi efterlever än idag.

Nordiska nyanser i vattnet

Det fanns inget skandinaviskt vattensportmärke före Watery. Därför är det naturligt nog att de dova, nordiska färgerna nästan var obefintliga i det stora vattensportlandskapet.

Från början var det en av våra passioner att göra något åt. Idag fyller allt från mossgrönt och mörkbrunt till skrikande orange och rosa vårt sortiment över badkläder och utrustning.

Något som verkligen ger liv till simbassänger, pooler och stranden.

Förbättringar snarare än nyheter

Hela vår produktion och affärsmodell med Watery-produkterna är upplagd för att minimera dum överproduktion och designa produkter som kan användas om och om igen oavsett årstid eller år.

Därför fortsätter vi att utveckla och förbättra våra befintliga produkter i nära samarbete med kundernas många insatser (stort tack till dem!). Vi föredrar det framför att behöva rusa igenom 4 nya, årliga kollektioner per år - bara för att branschen gör det.

Återvinning: Handdukar från plastflaskor, badkläder från fiskenät och våtdräkter från kalksten

I nära samarbete med våra fabriker har vi upprepade gånger tänjt på gränserna för återvinning av typiska restprodukter i våra vattensportprodukter.

Detta är något vi alltid strävar efter att göra, när ekvationen mellan materialens hållbarhet och slitstyrka går upp i en högre enhet.

Idag är mer än 40 % av våra Watery-produkter tillverkade av återvunnet material. En siffra som kommer att öka under de kommande åren. Hitta dem alla genom att leta efter vår miljömärkning.

Nebraska-handdukarna gjorda av 12 insamlade plastflaskor

Freestyler-baddräkter gjorda av 55 % återvunnen polyester

Duschmössan Eco Signature var världens första återvunna duschmössa

Signature badshorts gjorda av 92 % återvunnen polyester

HITTA DINA EGNA FAVORITER

Vår mest populära

Watery badmössa - Signature - Svart
🔥
Bäst i test
(76)

65 kr

Watery badskor vuxen - Kawaii - Svart
Välj storlek
-43 %
🔥
Bäst i test
(3)

245 kr

425 kr

Watery The Swim-Care Set - Anti klor
-41 %
🔥
Bäst i test
(1)

255 kr

429 kr

Watery svømmebriller til børn - Mantis 2.0 - Atlantic Blå/klar
-47 %
🔥
Bäst i test
(4)

175 kr

329 kr

Från dansk design till europeisk fabrik till dig

Vårt tillvägagångssätt med Watery-produkterna är ganska enkelt.

Helt exklusivt säljer vi bara våra badkläder och utrustning här på watery.se och direkt till våra kunder.

Genom att ta bort de typiska agenterna och återförsäljarna kan vi snabbare få ut produkterna på marknaden och sälja produkterna till ett pris där den vanliga vattenälskande kunden alltid kan vara med.

Full kontroll är nyckeln till en bättre produkt för dig

Vi har full kontroll över hela försörjningskedjan, från vår design, som skapas på vårt danska huvudkontor, och de tekniska materialen vi själva utvecklar, till de handplockade fabrikerna som producerar vår utrustning och badkläder enligt våra detaljerade specifikationer. Vi ser dessa idag mer som affärspartners än som leverantörer.

Vi lägger inte heller pengar på stora världsstjärnor som frontfigurer för vårt varumärke eller testar produkterna i powerpools, utan investerar vår energi och pengar där du som användare får ut det mesta av dem – produkterna.

Vi lyssnar (mycket)

Nu när vi pratar om våra kunder - vår dedikerade community är väldigt involverad i vår produktutveckling, oavsett om det handlar om färger, design eller helt nya produkter.

Vi är både tacksamma för det och stolta över det, för tillsammans skapar vi de bästa produkterna.

Om du delar din ärliga feedback med oss ​​kan du i hög grad hjälpa till att sätta din egen prägel på nya mönster och förbättringar av produkterna.

Du kan alltid skriva förslag direkt till vår VD, före detta elitsimmare och ansvarig för Watery-produkterna, Daniel, på daniel@getwatery.com

Utforska våra Watery produkter

Billigast eller prismatchning

Våra pris-robotar uppdaterar dagligen alla våra priser jämfört med konkurrenterna. Missar de, så använd vår prismatch med svar inom 24 timmar.

+310.000 glada kunder

Med +6 år på marknaden, så har vi hjälpt flera än någon annan med utrustning till vattensport. Som tur är kan vi skryta med 5.200 5-stjärniga recensioner (4,7 av 5.0).

08-16 support

Vi är skapade för att hjälpa. Därför har vår kundtjänst öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:0
Kontakta oss via chat, telefon och mail.

1 dags leverans

Du kan uppnå detta genom att beställa innan 18.30 alla dagar i veckan – även på helger. Vi skickar med Bring, BudBee, Postnord och DHL. Fri frakt över 799 SEK.

Julklapp?

Vi gillar inte stress. Vi erbjuder byten tills 12.01.23. Returer tar 2-5 dagar och behandlas inom 24 timmar.

Psst.. anmäl dig till Waterys nyhetsbrev och få en gratis present med din beställning (värde: 129 SEK)

Avanmälan kan alltid ske. Räkna med ca. ett veckomail. Genom att registrera dig accepterar du vår personuppgiftspolicy.