WATERY AMBASSADÖRER

#MakingWavesTogether

WATER IS OUR PLAYGROUND

Vi är alla en del av #TeamWatery

Vi önskar ha ett tätt samarbete med våra ambassadörer, som levererar en stor del arbete åt oss. Det är viktigt för oss att samarbeta med personer som passar in i Waterys anda och har samma värderingar. Här har vi samlat ett starkt team i både Danmark, Sverige, Norge och Tyskland, som är Waterys ansikte utåt både på sociala medier men också i den riktiga världen.

Vi bjuder regelbundet in våra ambassadörer till fotoshoots, där vi kan skapa en ännu bättre personlig relation och skapa fantastiskt innehåll tillsammans. Vi lever och andas för vattensport och det samma gör våra ambassadörer, därför är dessa dagar alltid fantastiska och givande.

Waterys ambassadörer är bara en gren av hela #TeamWatery - du är en precis lika viktig del av vår gemenskap och det uppskattar vi verkligen!

Mer än bara en simbutik…

Watery har vuxit till att bli mycket mer än bara en simbutik de senaste åren. Den största skillnaden är utvecklingen av Waterys egen produktserie med nu mer än 1000 produkter. Det är vi va(tte)n-vettigt stolta över!

Vårt största och viktigaste uppdrag är att göra den bästa utrustningen till vattensport tillgänglig för alla. "WATER IS OUR PLAYGROUND" omfamnar tanken om att vi alla älskar vatten och har det gemensamt. Därtill ska vi självklart också ha tillgång till den bästa utrustningen till schyssta priser.

Vill du samarbeta med Watery?

Det långvariga och starka samarbetet är viktigt för oss och som ambassadör kan du se fram emot många stora fördelar och upplevelser.

Skapa innehåll för Sveriges största online simbutik

Inbjudningar till fantastiska fotoshoots

Bli exponerad på Waterys plattform

För ett bra samarbete kanske uppfyller du en eller flera av nedanstående krav.

En relevant plattform eller en stabil följarbas

Stil och lust att skapa innehåll

Passionerad kring simning eller annan vattensport

Kontakta hanskristiankok@getwatery.com om du önskar bli en del av #TeamWatery och berätta varför just du är en bra match.

Hållbarhet

Sedan Waterys start har hållbarhet och socialt ansvar varit på dagsordningen.

Vår historia

Läs mer om hur Watery växte från ingenting till mer än 10.000 unika produkter.

Fördelar med Watery

Därför ska du handla hos oss. Se de viktigaste anledningarna och få personlig kontakt.

Billigast eller prismatch

Våra pris-robotar uppdaterar dagligen alla våra priser jämfört med konkurrenterna. Missar de, så använd vår prismatch med svar inom 24 timmar.

+310.000 glada kunder

Med +6 år på marknaden, så har vi hjälpt flera än någon annan med utrustning till vattensport. Som tur är kan vi skryta med 5.200 5-stjärniga recensioner (4,7 av 5.0).

Support mellan 08-16 och 18-22

Vi är skapade för att hjälpa. Därför har vår kundtjänst öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:0 och 18 till 22. Lördag mellan 10 till 16 och söndag 16 till 22.
Kontakta oss via chat, telefon och mail.

Leverans dagen efter

Du kan uppnå detta genom att beställa innan 18.30 alla dagar i veckan – även på helger. Vi skickar med Bring, BudBee, Postnord och DHL. Fri frakt över 799 SEK.

365 dagars returrätt

Vi gillar inte stress. Så du har alltid 365 dagar på dig att byta dina varor. Returer tar 2-5 dagar och behandlas inom 24 timmar.

Psst.. anmäl dig till Watery´s nyhetsbrev och få rabattkod till en gratis present (värde: 65 kr.)

Avanmälan kan alltid ske. Räkna med ca. ett veckomail. Genom att registrera dig accepterar du vår personuppgiftspolicy.