Information om Julen 2022 på Watery.se

Julen är över oss, runt om oss och i oss... 

Nedan får du all information du behöver gällande beställning fram till jul, men om du fortfarande är osäker så sitter vi redo att hjälpa dig i livechatten, kundservice@watery.se och telefon 08 446 888 34.

 Fem snabba - När, hur och var?

  • Sista möjligheten att beställa för leverans innan jul är den 20 december kl. 19:00 till Brings utlämningsställen.
  • Gratis frakt vid köp över 799:- till utlämningsställe. Om beloppet är under 799:- är fraktpriset endast 44 :- till utlämningsställe.
  • Skicka direkt till den lyckliga mottagaren genom att välja en annan leveransadress vid betalning.
  • Kundservice är tillgänglig måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 22:00. Vi kan nås via telefon, e-post och livechatt.
  • Hitta helt rätt julklapp genom att besöka vårt showroom i Horsens, där du kan hitta ett stort urval till vatten och simning.
    - Tillfälligt stängt.
    - Langmarksvej 34, C2, 8700 Horsens.

Sista dagen för beställning innan jul 

Vi alla kan känna igen oss i följande: man har haft det hektiskt på jobbet eller där hemma och har inte beställt de sista julklapparna, och innan du hinner vända dig om så är det plötsligt den 20 december. Få inte panik, vi packar och skickar beställningar med Bring till utlämningsställe till och med den 20 december kl.19.00 - men för att vara helt säker bör du beställa ännu tidigare då det kan vara väldigt hektiskt under juletid.

Du kan även hämta ditt paket hos oss ända fram till den 23 december kl. 14:00, så du kan vara helt säker på att julklappen får sin plats under julgranen. 

Gratis frakt och snabb leverans

Handlar du för mer än 799:- så får du gratis frakt med leverans med Bring till utlämningsställe. Dit kan vi leverera inom 1-2 dagar, oftast redan dagen efter. 

Vi erbjuder naturligtvis leverans till både utlämningsställe och hem via Bring, Budbee eller Postnord.

Min beställning har inte kommit?

Om du har otur och inte har fått ditt paket inom 1-2 dagar ska du kontakta oss med en gång, så kommer vi snabbast möjligt att hjälpa dig med att hitta och få paketet levererat. 

Vi finns tillgängliga från 08:00-22:00 på vardagar via telefon på 08 446 888 34, kundservice@watery.se eller livechatt.

Skicka direkt till julklappsmottagaren

Ska du skicka en julklapp till någon du tycker om som kanske befinner sig någon annanstans i Sverige, så har du möjlighet att skicka paketet direkt till julklappsmottagaren. I kassan under “leverans” väljer du då bara “skicka till annan adress” och anger därefter mottagarens adress.

Retur av julklappar

Julklappar beställda från den. 22-10-2022 kan återbetalas kontant till och med den 12-01-2023. Därefter endast möjlighet till byte eller tillgodokvitto.

Hitta den helt rätta julklappen eller inspiration

Vi har ett stort showroom där man kan se och prova alla produkter du kan hitta i vår webbutik. Om du inte vet helt vad du ska skriva på önskelistan så får du väldigt gärna titta in för att hitta inspiration till önskelistan. 

Det samma gäller om du inte har fått köpt de sista julklapparna till vattenälskaren, då kan du köpa den direkt hos oss och få julklappen med dig hem.

Du kan titta in under hela november och fram till den 23 december klockan 17:00 - så kan du vara helt säker på att julklappen får sin plats under julgranen. 

Vi hos Watery.se önskar dig och de du håller kärt en god jul och ett gott nytt åt - vi ses förhoppningsvis igen år 2023. Om du skulle ha några frågor eller behöver hjälp för att hitta den rätta julklappen så är det bara att kontakta oss på telefon 08 446 888 34, kundservice@watery.se eller på chatten.
Billigast eller prismatchning

Våra pris-robotar uppdaterar dagligen alla våra priser jämfört med konkurrenterna. Missar de, så använd vår prismatch med svar inom 24 timmar.

+310.000 glada kunder

Med +6 år på marknaden, så har vi hjälpt flera än någon annan med utrustning till vattensport. Som tur är kan vi skryta med 5.200 5-stjärniga recensioner (4,7 av 5.0).

08-16 support

Vi är skapade för att hjälpa. Därför har vår kundtjänst öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:0
Kontakta oss via chat, telefon och mail.

1 dags leverans

Du kan uppnå detta genom att beställa innan 18.30 alla dagar i veckan – även på helger. Vi skickar med Bring, BudBee, Postnord och DHL. Fri frakt över 799 SEK.

Julklapp?

Vi gillar inte stress. Vi erbjuder byten tills 12.01.23. Returer tar 2-5 dagar och behandlas inom 24 timmar.

Psst.. anmäl dig till Waterys nyhetsbrev och få en gratis present med din beställning (värde: 129 SEK)

Avanmälan kan alltid ske. Räkna med ca. ett veckomail. Genom att registrera dig accepterar du vår personuppgiftspolicy.