Är du vår nästa stjärna och intresserad av att bli en del av vårt internationella simäventyr?

Se lediga tjänster och sök jobb hos Watery här.

Häng med på en rolig (och utvecklande) David-mot-Goliat resa

Att vara underdogs (...med stora ambitioner) är väldigt utmärkande för Watery. Både för människorna på Watery, vårt sätt att arbeta och ambitionen att hinna ikapp det försprång som vi går till tillsammans varje dag.

Vi vill vara världens bästa simmärke. På ett mer hållbart, personligt och no-bullsh*t sätt. Och vi är redan på god väg.

Med det följer ett helt naturligt entreprenöriellt DNA i vardagen, där genomförandet av goda idéer tar mer plats än oviktiga möten, stora personliga ambitioner utvecklas med högt i tak och en stark gemenskap (med många skratt som följd) mellan avdelningar, och kompetens som prioriteras. Med andra ord: Arbeta hårt, spela hårt följs i stor utsträckning hos Watery.

I en ung miljö med glatt humör och snabbhet är vi mer än 20 mycket duktiga personer som alla strävar efter det extraordinära. Vi förväntar oss att varandra och vi själva ska gå den extra milen för att lyckas. Det ger mycket personlig utveckling med stort ansvar för individen samtidigt som vi tillsammans övervinner goliat – nästan som en familj (så känns det i alla fall).

Det går fort på Watery (och det är så vi föredrar det), så nedan hittar du alla våra nya spännande jobbmöjligheter. Det kan vara till vårt huvudkontor och lager i Horsens eller ett underkontor i Nordvästra Köpenhamn.

Kanske finns ditt drömjobb inte här just nu, men dra dig inte från att skicka en spontanansökan. Kanske är det just dig vi saknar – vi vet det bara inte än.

Det finstilta

Gratis träning med dina kollegor

Ett sunt huvud och en sund kropp vet vi är nödvändigt för att kunna prestera. Därför får du gratis tillgång till fitness, bara 10 steg från Watery.

Flexibla arbetstider och platser
Vi menar att du själv kan styra var och när du arbetar bäst - den friheten är helt naturlig, så länge vi upprätthåller uppgifter och ansvar.

Adlibitium kaffe, mineralvatten och snacks

... och öl på fredagar! Förfriskningar drar vi inte ner på.

Gokart, sommarhus eller matklubb?

Vi har dig! Dina blivande kollegor arrangerar out-of-the-moon häftiga månadsvisa och halvårsvisa arrangemang.

Om du växer, växer Watery

Fråga efter en bok, kurs, elektronik eller utrustning och du kommer med hög sannolikhet få det.

Fart 🔥

Med små ambitioner, för lite energi och för många beslutsled når vi inte våra visioner. Däremot får folk med mycket fart saker att hända, verksamheten att växa och inspirerar sina kollegor. Även om vi är kräsna, så när du först är ombord, tror vi på dig med stort ansvar och självständiga beslut att följa.

Om Watery

Ett krav på att lära sig simma från barndomen och senare 9 år av (frivilligt) tävlingssim ledde i slutändan till Daniels uppstart av Watery i slutet av 2016. Med start hemma i pappas källare var ambitionen att ge stora vattenupplevelser till låga priser för alla typer av vattenälskande online på watery.se - senare och idag med vårt eget simmärke.

Förutom att händerna här, nästan 5 år senare, har blivit (många) fler, har de stora ambitionerna även flyttat ut internationellt. Här fortsätter vi att införliva både simmare och badare i vårt relaterbara vattenuniversum med produkter som faktiskt har utvecklats för att användas i vatten (mode är inte vi) och är gjorda av återvunnet material.

Watery har genom åren vunnit E-handelspriset "Årets Ener" och "Årets Entreprenör i Horsens", deltagit i Løvens Hule (som motsvarar svenska “Draknästet”), fått 5 kunskapstunga investerare från Hobbii/Unisport och haft en genomsnittlig tillväxt på 170 % per idag +150 000 årliga (sim)kunder som resultat.

Den stora anledningen till ovanstående resultat är vårt team av vänner/kollegor som passionerat och ambitiöst går den extra milen varje dag för varandra och Watery. För att uttrycka det på bra Jylländska, vi är utomordentligt bra på det vi gör.

Vi vill gärna höra från dig!

Låter Watery som något för dig? Tveka inte att skicka din ansökan och kontakta oss om du har frågor.

Önskar du att ansöka spontant? Kanske är det dig vi behöver - vi vet det bara inte än.

Mail: job@getwatery.com 

Vår historia

Daniel startede Watery 2016 och här kan du läsa mer om vägen fram till idag med både bra och dåliga upplevelser på resan.

Personerna bakom

Vi är en massa fantastiska människor bakom Watery och här kan du läsa lite mer om vem dina sim-experter är.

Om Waterys produkter

Läs mer om tankarna och processen bakom utvecklingen av vår egen serie av produkter.

Rekommenderas för ditt köp

32% köper dessa produkter tillsammans med din kundvagn

Stäng
 • Sökresultat
 • Produkter

Sökresultat

  Inga resultat för ""

  Fråga vår kundservice

  Ring till oss

  08 446 888 34

  Skriv till oss

  kundservice@watery.se

  Öppningstider

  Mån-Fre: 08-22 / Lör-Sön: 14-22

  Chatta med oss

  I höger hörn