Om Watery

Häng med bakom skärmen

Utan simutrustning och badkläder fungerar det helt enkelt inte för en simmare. Det måste jag, Daniel Johannesen, erkänna som elitsimmare i mer än 10 år, då varken mina simkamrater eller jag i slutet av 2016 kunde hitta en ordentlig simbutik med ALLT vi behövde, tillförlitlig rådgivning och snabb leverans.

Denna irritation blev omedelbart efter till Watery, som idag har vuxit till Skandinaviens största vattensportbutik med 40 av de häftigaste varumärkena inom vattensport, 45 medarbetare, 150 000 årliga kunder och mer än 13 000 olika produkter till både simning,

Från källare till 45 kollegor

Min stora glädje att vara i och på vattnet kickstartade redan då jag kastades i från barnsben efter att ha fötts in i en riktig simningsfamilj. Man kan väl simma om man blir tvungen till det - säger man inte det? Läs här hur denna start på livet har tagit Watery från ett lager på 5 lådor i min pappas källare till idag med 45 (simmande) kollegor och hur det inspirerat 100 000-tals skandinaver till fler och bättre upplevelser på och i vattnet.

+310 000 vattenälskares favorit

En köpupplevelse du aldrig tidigare upplevt. Det kan du vara säker på att få här (och annars gör vi det mer än bra igen, för vi gör dessvärre också fel ibland). Ta bara en titt på vår Trustpilot på 4,7 av 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ efter att vi hjälpt 100 000-tals vattenälskare med utrustning och badkläder under de senaste 5 åren.

Dag till dag-leverans fram till 19:30
Gratis frakt över 799.-
365 dagars gratis byte
Billigast eller prisgaranti
Sveriges största urval till vattensport
Kompetent rådgivning och hjälp

Hoppa i vattnet med oss

Hos Watery springer vi alla extra snabbt för att kunna dela vår gemensamma passion för vattensport i alla dess skepnader med ännu fler - förhoppningsvis med dig? Det är nämligen vårt tydliga syfte. Att inspirera till bättre och fler upplevelser i och på vattnet.

Efter våra många år som allt från elitsimmare, simmare på öppet vatten och paddleboardare har vi lärt oss mycket om vattensportens möjligheter, och den kunskapen vill vi (väldigt) gärna dela med oss till dig när du vill ha ut mer av din simning, snorkling eller paddleboarding.

Hållbarhet

Att du får branschens mest miljövänliga tur i bassängen är en av våra viktigaste prioriteringar. Se här vilka initiativ vi bl.a. har gjort för detta när det gäller försändelser, produktion och stöddonationer.

Showroom

Det finns inget bättre än att dela sin passion med andra. - Bland annat av den anledningen öppnade vi 2020 Danmarks största fysiska simbutik. Det är en sak att du kan köpa och prova allt som du hittar här på webbplatsen, men du får även vår hjälp och rådgivning ansikte mot ansikte. Vi hoppas att vi ses!

Om Waterys produkter

Med mer än 600 000 stycken sålda badkläder och utrustning genom åren har vi lärt oss en sak eller två om produkterna på marknaden. Men vi anser fortfarande att det kan göras bättre. Därför har vi samlat våra erfarenheter i våra Watery-produkter. Bättre funktioner till ett bättre pris.

Våra experter är alltid redo att hjälpa dig och ge dig råd

Ring till oss på

08 446 888 34

Skicka ett mail till oss på

kundservice@watery.se

Chatta med oss

Nere i högra hörnet

Billigast eller prismatchning

Våra pris-robotar uppdaterar dagligen alla våra priser jämfört med konkurrenterna. Missar de, så använd vår prismatch med svar inom 24 timmar.

+310.000 glada kunder

Med +6 år på marknaden, så har vi hjälpt flera än någon annan med utrustning till vattensport. Som tur är kan vi skryta med 5.200 5-stjärniga recensioner (4,7 av 5.0).

08-16 support

Vi är skapade för att hjälpa. Därför har vår kundtjänst öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:0
Kontakta oss via chat, telefon och mail.

1 dags leverans

Du kan uppnå detta genom att beställa innan 18.30 alla dagar i veckan – även på helger. Vi skickar med Bring, BudBee, Postnord och DHL. Fri frakt över 799 SEK.

Julklapp?

Vi gillar inte stress. Vi erbjuder byten tills 12.01.23. Returer tar 2-5 dagar och behandlas inom 24 timmar.

Psst.. anmäl dig till Waterys nyhetsbrev och få en gratis present med din beställning (värde: 129 SEK)

Avanmälan kan alltid ske. Räkna med ca. ett veckomail. Genom att registrera dig accepterar du vår personuppgiftspolicy.