+10% RABATT PÅ WATERY PRODUKTER

Rabattkod: WATERY10

00 00 00

FÖDELSEDAGSFEST - GRATIS GÅVA VARJE DAG!

Om Watery

Häng med bakom skärmen

En simmare kan inte vara utan simutrustning eller badkläder. Det kan jag, Daniel Johannesen, som varit elitsimmare i över 10 år och mina simkamrater erkänna. I 2016 var vi alla frustrerade över att vi inte kunde hitta en ordentlig simbutik med ALLT vi behövde, inklusive pålitlig rådgivning och snabb leverans.

Denna irritation fick mig till att grunda Watery, som har vuxit till Skandinaviens största vattensportbutik och säljer 40 av de bästa varumärkena inom vattensport. Idag är vi 45 medarbetare, med 150 000 årliga kunder och mer än 13 000 olika produkter till både simning.

Från källare till 45 kollegor

Min stora glädje att vara i och på vattnet kickstartade redan som barn då jag föddes in i en riktig simningsfamilj. Man följer väl med strömmen, eller hur? Läs om hur min uppväxt och passion har tagit Watery från ett lager på 4 lådor
i min pappas källare till idag med 45 (simmande) kollegor och hur det inspirerat 100 000-tals skandinaver till fler och bättre upplevelser på och i vattnet.

+310 000 vattenälskares favorit

En köpupplevelse du aldrig tidigare upplevt. Det kan du vara säker på att få här (och annars gör vi det mer än bra igen, för vi gör dessvärre också fel ibland). Ta bara en titt på vår Trustpilot på 4,7 av 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ efter att vi hjälpt 100 000-tals vattenälskare med utrustning och badkläder under de senaste 5 åren.

Dag till dag-leverans fram till 19:30
Gratis frakt över 799.-
365 dagars gratis byte
Billigast eller prisgaranti
Sveriges största urval till vattensport
Kompetent rådgivning och hjälp

Hoppa i vattnet med oss

På Watery är vi alla simentusiaster och vi dela vår gemensamma passion för vattensport i alla dess skepnader med ännu fler - förhoppningsvis med dig också! Vårt syfta är att inspirera till bättre och fler upplevelser i och på vattnet.

Efter våra många år som allt från elitsimmare, simmare på öppet vatten och paddleboardare har vi lärt oss mycket om vattensportens möjligheter. Den kunskapen vill vi (väldigt) gärna dela med oss av så du får mer ut av din simning, snorkling eller paddleboarding.

Hållbarhet

Att du får branschens mest miljövänliga tur i bassängen är en av våra viktigaste prioriteringar. Se här vilka initiativ vi bl.a. har gjort för detta när det gäller försändelser, produktion och stöddonationer.

Showroom

Det finns inget bättre än att dela sin passion med andra. - Bland annat av den anledningen öppnade vi 2020 Danmarks största fysiska simbutik. Det är en sak att du kan köpa och prova allt som du hittar här på webbplatsen, men du får även vår hjälp och rådgivning ansikte mot ansikte. Vi hoppas att vi ses!

Om Waterys produkter

Med mer än 600 000 stycken sålda badkläder och utrustning genom åren har vi lärt oss en sak eller två om produkterna på marknaden. Men vi anser fortfarande att det kan göras bättre. Därför har vi samlat våra erfarenheter i våra Watery-produkter. Bättre funktioner till ett bättre pris.

Våra experter är alltid redo att hjälpa dig och ge dig råd

Ring till oss på

08 446 888 34

Skicka ett mail till oss på

kundservice@watery.se

Chatta med oss

Nere i högra hörnet

Rekommenderas för ditt köp

32% köper dessa produkter tillsammans med din kundvagn

Stäng
 • Sökresultat
 • Produkter

Sökresultat

  Inga resultat för ""

  Fråga vår kundservice

  Ring till oss

  08 446 888 34

  Skriv till oss

  kundservice@watery.se

  Öppningstider

  Mån-Fre: 08-22 / Lör-Sön: 16-22

  Chatta med oss

  I höger hörn