Topp 5 över bäst badkläder, simglasögon och simutrustning

Här har vi samlat en topp 5-listor över de bästa badkläderna och tillbehören för simning till allt från elitsimmare till motionärer och barn. Listorna uppdateras löpande utifrån våra aktuella försäljningsuppgifter och avspeglar därför det som är mest populärt på den svenska marknaden just nu.

Behöver du ny inspiration för modern simutrustning eller nya badkläder, eller har du fått till uppgift att köpa en present till en simmare men undrar vilken typ av simutrustning som är populärt just nu? Här finns det massor av inspiration och bra idéer att hämta i vår stora samling av topp 5-listor med de bästa tillbehören för simning, simglasögon och badkläder.

Behöver du hjälp?
Om du behöver ytterligare hjälp genom djungeln av simprodukter hjälper vi dig mer än gärna. Ring till oss på 08 446 888 34 eller skicka ett mejl till oss på kundservice@watery.se.

Billigast eller prismatch

Våra pris-robotar uppdaterar dagligen alla våra priser jämfört med konkurrenterna. Missar de, så använd vår prismatch med svar inom 24 timmar.

+310.000 glada kunder

Med +6 år på marknaden, så har vi hjälpt flera än någon annan med utrustning till vattensport. Som tur är kan vi skryta med 5.200 5-stjärniga recensioner (4,7 av 5.0).

Support mellan 08:00-16:00

Vi är skapade för att hjälpa. Därför har vår kundtjänst öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 16:0
Kontakta oss via chat, telefon och mail.

Leverans dagen efter

Du kan uppnå detta genom att beställa innan 18.30 alla dagar i veckan – även på helger. Vi skickar med Bring, BudBee, Postnord och DHL. Fri frakt över 799 SEK.

365 dagars returrätt

Vi gillar inte stress. Så du har alltid 365 dagar på dig att byta dina varor. Returer tar 2-5 dagar och behandlas inom 24 timmar.

Psst.. anmäl dig till Watery´s nyhetsbrev och få rabattkod till en gratis present (värde: 65 kr.)

Avanmälan kan alltid ske. Räkna med ca. ett veckomail. Genom att registrera dig accepterar du vår personuppgiftspolicy.